Täyskymppipäivä

"Jo aamulla aikaisin kun heräilen, kun vuoteelta nousen, minä muistan sen. Siks kaikille huudan hyvän huomenen, on hienoa olla TÄYSKYMPPI!"

HEI TÄYSKYMPPI!
Tämä on kutsukirje sinulle, sillä ensimmäinen vuosikymmenesi täyttyy ja sen kunniaksi järjestämme kaikille tämän vuoden täyskympeille oman, upean,
ennennäkemättömän elämyksen...

KYMPPIPÄIVÄN HALSSISSA SEKÄ "SALAISESSA KOHTEESSA" LA 26.8.2017
Päivään lähdetään yhteiskuljetuksella (Vainion liikenne) la 26.8 klo 9 Liedon seurakuntatalon parkkipaikalta. Paluu on samaan paikkaan n. klo 19.
Tarvasjoelta tulijoille kuljetus on Tarvasjoen seurakuntatalon pihalta klo 8.30 ja paluu samaan paikkaan on n. klo 19.30.
Kymppipäivään sinun tulee ilmoittautua osoitteessa www.liedonseurakunta.fi. Siellä kysellään tietoja kuljetuksesta, ruokavaliosta sekä muista tärkeistä asioista. Kaikille ilmoittautuneille myös lähetetään sähköpostitse noin viikkoa ennen kymppipäivää ennakkotietolomake, tarvikelista sekä tarkempaa tietoa päivän ohjelman sisällöstä! Päivän hinta on 15 euroa. Se laskutetaan jälkikäteen.

Ilmoittautumislinkki on avoinna koko kesän, muista ilmoittautua mukaan!

Lisätietoa voi kysellä Suvi Pulkkiselta: suvi.pulkkinen@evl.fi tai 050 5980 725
 
  (*=Tieto vaaditaan)
(!=Tieto vahvistetaan)
Ryhmän nimi* Täyskymppipäivä
   
Alkaa: 26.08.2017 klo 09:00
Loppuu: 26.08.2017 klo 19:00
Sijainti: Halssi
Osallistumismaksu: 15.00 €
Etunimi
*
Sukunimi
*
Sähköpostiosoite
*
Henkilötunnus
*
ruokavaliot
 
muuta erityistä tietoa
 
kuljetus
* Liedon seurakuntatalo
Tarvasjoen seurakuntatalo
Saako sähköpostiin lähettää tietoa seurakunnan tapahtumista
* Kyllä
Ei
 
Mikäli sähköpostiin saa lähettää tietoa seurakunnan tapahtumista, sinne tulee ainoastaan tietoa alakouluikäisille suunnatuista kerhoista, tapahtumista ja leireistä.