Ilmoittautuminen vaellukselle Repovedelle

Juvan seurakunta järjestää nuorille ja nuorille aikuisille (14 - 29 -vuotiaille) kolmen päivän vaelluksen Repoveden kansallispuistoon.

Torstaina vietämme suuren osan päivästä Olhavanvuorella kiipeillen. Kappalaisellamme Saku Lemmetyisellä on koulutus ja luvat kiipeilynohjaukseen, joten laskeutuminen köysien varassa on turvallista hänen johdollaan. Kiipeilystä Repovedellä on sanottu: "Noin 50 m korkea Olhavanvuori on Suomen paras kalliokiipeilykohde."(http://www.luontoon.fi/repovesi/aktiviteetit)

Vaellamme kolmen päivän aikana yhteensä n. 30 kilometriä. Kaksi retken keskelle sattuvaa yötä nukumme teltoissa. Majoituspaikat valitsemme läheltä huusseja ja pumppukaivoja. Kokemusta vaeltamisesta tai eräilystä et tarvitse ennakolta. Opettelemme yhdessä varusteiden käyttöä ennen retkeä. Varusteiksi tarvitset ainakin hyvät kengät, rinkan ja sateeseen soveltuvat vaatteet. Retkiruoat hommaamme seurakunnan kautta könttänä, jolloin kustannukset ovat pienemmät. Seurakunnalta löytyy Trangioita (retkikeitin) ja telttoja, joita voimme käyttää. Lisäksi on muutama rinkka, joita voi lainata retken ajaksi.

Ilmoittautumismaksu 25¤ sisältää kuljetuksen, retkiruoat ja ohjelman.

Mukana reissussa ovat seurakuntapastori Mika Malinen, nuorisotyönohjaaja Anu Pelkonen ja kiipeilynohjaajana kappalainen Saku Lemmetyinen. Lisätietoja saa Mikalta (0440 340 984, mika.malinen@evl.fi) ja Anulta (0440 340 992, anu.pelkonen@evl.fi)

Repovesi on Valkealassa Kouvolassa sijaitseva kansallispuisto. Lisätietoja puistosta: http://www.luontoon.fi/repovesi
 
  (*=Tieto vaaditaan)
(!=Tieto vahvistetaan)
Vaellus repovedellä
   
Alkaa: 01.08.2018 klo 00:00
Loppuu: 03.08.2018 klo 00:00
Sijainti: Repoveden kansallispuisto, Valkeala, Kouvola
Osallistumismaksu: 25.00 €
Etunimi
*
Sukunimi
*
Ikä
*
Allergiat ja sairaudet
*
Puhelinnumero
*
Sähköpostiosoite
*
Lähiosoite
*
Postinumero
*
Postitoimipaikka
*
Huoltajan nimi ja yhteystieto retken aikana
*